Skip to main content

IN TOTAAL WON SERIOUS BEE DISTILLERS DE AFGELOPEN VIER JAAR 16 INTERNATIONALE AWARDS. DAT IS EEN PRESTATIE OM TROTS OP TE ZIJN!

Naar onze webshop

Het begon allemaal met de 2 zilveren awards in de International Spirits Challenge die Serious Bee Distillers won in 2020, namelijk voor de Clutius & Clusius Amber en de Clutius & Clusius Pearl.

De International Spirits Challenge is de meest prestigieuze internationale wedstrijd voor distillaten. Jaarlijks dingen er wereldwijd honderden distillateurs met hun mooiste producten mee naar de felbegeerde awards.

In 2021 won Serious Bee Distillers maar liefst 5 awards in de International Spirits Challenge. Dit keer was er zilver voor de Clutius & Clusius Pearl Noble Xeres en de Clutius & Clusius Prince of Orange, maar ook voor de Janse Oude Klare en Het Zilte Nat, beide in opdracht vervaardigde oude jenevers. Daarnaast was er een bronzen award voor de Serious Bee Gin.

In 2021 waren er ook 2 belangrijke onderscheidingen in de Frankfurt International Trophy. Dit is een interessante internationale wedstrijd vanwege de koppeling met de culinaire Michelin standaard. Er worden behalve distillaten ook bieren en wijnen beoordeeld. Serious Bee Distillers won een Gold Award voor de Clutius & Clusius Noble Xeres en een Grand Gold Award voor de Clutius & Clusius Amber.

Begin 2022 werd besloten nogmaals mee te dingen in de International Spirits Challenge. Ditmaal met 3 nieuwe, in 2021 ontwikkelde dranken, de Black Nazareth No.3, de Serious Bee Maltwine Genever T12 en de GinCityGin.

Deelname aan de Frankfurt International Challenge leverde in 2023 opnieuw prachtige awards op. Een Grand Gold voor de GinCityGin, een Gold voor de Serious Bee Gin en een Silver voor de Finest Mead, mild and traditional. Als klap op de vuurpijl werd Serious Bee Distillers ook nog onderscheiden als Best Distillery 2023 The Netherlands!