In totaal won Serious Bee Distillers de afgelopen twee jaar 9 internationale awards. Dat is een prestatie om trots op te zijn!

Naar onze webshop

Het begon allemaal met de 2 zilveren awards in de International Spirits Challenge die Serious Bee Distillers won in 2020, namelijk voor de Clutius & Clusius Amber en de Clutius & Clusius Pearl.

De International Spirits Challenge is de meest prestigieuze internationale wedstrijd voor distillaten. Jaarlijks dingen er wereldwijd honderden distillateurs met hun mooiste producten mee naar de felbegeerde awards.

In 2021 won Serious Bee Distillers maar liefst 5 awards in de International Spirits Challenge. Dit keer was er zilver voor de Clutius & Clusius Pearl Noble Xeres en de Clutius & Clusius Prince of Orange, maar ook voor de Janse Oude Klare en Het Zilte Nat, beide in opdracht vervaardigde oude jenevers. Daarnaast was er een bronzen award voor de Serious Bee Gin.

In 2021 waren er ook 2 belangrijke onderscheidingen in de Frankfurt International Trophy. Dit is een interessante internationale wedstrijd vanwege de koppeling met de culinaire Michelin standaard. Er worden behalve distillaten ook bieren en wijnen beoordeeld. Serious Bee Distillers won een Gold Award voor de Clutius & Clusius Noble Xeres en een Grand Gold Award voor de Clutius & Clusius Amber.