Specials

Specials

Uw eigen merk?

Serious Bee Distillers is een microdistillateur. We leggen de lat voor onszelf hoog en garanderen pure, ambachtelijke kwaliteit. We zijn helemaal ingericht op het vervaardigen van kleine, unieke batches drank. Dat kan uiteraard ook een gin of een jenever zijn, of zelfs een rum. Inmiddels hebben verschillende opdrachtgevers hun weg al naar onze distilleerderij gevonden. De volledige opbrengst van onze dranken gaat naar de bijen.

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden. We denken graag mee. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Janse Oude Klare

Een echte authentieke Schiedamse oude 'klare' jenever naar origineel recept van de Schiedamse distillateursfamilie Janse. Zelfs het originele etiket is toegepast. Er waren minimale aanpassingen nodig omdat sommige ingrediënten tegenwoordig niet meer mogen worden gebruikt. Dit heeft overigens geen invloed op de smaak. Een mooie en pure drank met een prachtig verhaal en met 35% alcohol. De gebruikte moutwijn is volledig in eigen huis gestookt naar Schiedams recept. Ontwikkeld in samenwerking met EV@ distilleerderij. Janse Oude Klare werd gehonoreerd met een zilveren award in de International Spirits Challenge 2021.

Kijk ook op jansejenever.nl voor meer informatie.

Verkrijgbaar in flessen van 50 cl. en miniflesjes van 50 ml.

 

Het Zilte Nat

Slijterij Cheerz uit Renesse wilde graag een eigen oude jenever. Het moest een drank worden die gedachten aan de Zeeuwse kust zou oproepen. Een vloeibare strandwandeling... 

Serious Bee Distillers ontwikkelde een oude jenever met 36% alcohol. Ingrediënten als duindoornbes, zeekraal en gezuiverd Oosterscheldewater geven de drank haar bijzondere en eigenzinnige karakter. De moutwijn wordt in eigen huis gemaakt naar oud Schiedams recept. Het Zilte Nat werd gehonoreerd met een zilveren award in de International Spirits Challenge 2021.

Het Zilte Nat is exclusief te koop bij Slijterij Cheerz. Renesse,
Lange Reke 5, 4325 AA Renesse
kijk voor meer informatie op cheerz-renesse.nl

Verkrijgbaar in exclusieve flessen van 50 cl.

 

Serious Bee Gin

Dit is een gin zoals de bijen hem zelf zouden maken. Met zorgvuldig gekozen botanicals waar bijen dol op zijn. Dit zorgt voor fruitige en bloemige aroma's en een vleugje honing. Verrassend fris, maar ook pittig en zelfs uitstekend zónder tonic te drinken. Met 40% alcohol. Uiteraard net als onze andere producten ambachtelijk vervaardigd in eigen distilleerderij. De opbrengst van iedere fles Serious Bee Gin komt ten goede aan de bijen. Serious Bee Gin werd gehonoreerd met een bronzen award bij de International Spirits Challenge 2021.

Verkrijgbaar in bijzondere honingraatflessen van 50 cl.

 

Rumbee

Deze rum is een bijzonder uitstapje in eigen distilleerderij. Hoewel er wel honing wordt toegevoegd aan het uiteindelijke recept, is dat natuurlijk niet het belangrijkste basisingrediënt voor het maken van rum. Ontwikkeld in samenwerking met prijswinnende cocktailbartenders met een alcoholpercentage van 50%. Volledig in eigen distilleerderij gemaakt. De vergisting ruikt heerlijk, dus we vinden het zelf ook telkens weer een feest als er een nieuwe batch wordt opgezet.

Verkrijgbaar in flessen van 50 cl.

 

Frau Rosenrot

Een bijzondere en pittige gin met 40% alcohol, ontwikkeld met de flamboyante DJ Frau Rosenrot als inspiratie, in samenwerking met EV@ distilleerderij. Ingrediënten als framboos, roos, zwarte thee en citrus geven de gin haar kenmerkende aroma en smaak.

Verkrijgbaar in flessen van 50 cl en 100 cl.

 

Roosengin

Een Roosendaalse gin, ontwikkeld op verzoek van en in samenwerking met de Ronde Tafel in Roosendaal. Een gin met een goed doel, dat past ons natuurlijk goed. 
De Roosengin wordt gebotteld in flessen van 50 cl. Met 40% alcohol.

De gin is exclusief te koop bij
Drankenhandel van Dorst, Spoorstraat 92, 4702 VM Roosendaal.
Kijk op dorstig.nl voor meer informatie.